Inzicht in uw administratie


U heeft uw administratie uitbesteed. Toch wilt u graag weten hoe u er financieel voorstaat. Ik praat u in korte tijd bij en geef inzicht in de cijfers.

Opleiding boekhouden
Als u zelf meer kennis over het bijhouden van de administratie wilt, is het mogelijk een cursus Basiskennis Boekhouden te volgen (BKB). Op een eenvoudige en efficiënte manier krijgt u een goed inzicht in verschillende boekhoudtechnieken. Deze opleiding kunt u volgen bij Fabius opleidingen, een CRBKO erkende opleider.

In opdracht van Fabius ben ik docent voor de opleiding "Praktijk Diploma Boekhouden" (PDB). Ik geef les in Apeldoorn, één van de vele vestigingen waar Fabius actief is.

Maakt u gebruik van een administratie-programma dan houdt u zelf de dagelijkse administratie bij, zodat u bespaart op de kosten voor uw accountant. U verzendt dan bijvoorbeeld zelf uw nota's,die  automatisch in de administratie worden opgenomen. Inrichten van het pakket, aangifte omzetbelasting en opstellen van tussenrapportages en jaarrekening kunt u aan mij overlaten.