Hulp bij het ordenen van uw papieren


Al die papieren doorlezen en beoordelen of ze belangrijk zijn, misschien ligt u dat niet zo. Daarom gooit u het in een la en 'kijkt er later wel een keer naar'. Frustrerend als je de la dan weer opentrekt en ziet dat je eigenlijk al een beetje (te) laat bent: er zitten aanmaningen bij. Voor u het weet zit er helemaal geen organisatie meer in uw administratie.

U kunt samen met mij 'die la' eens flink onder handen nemen. We pakken een paar ordners en brengen samen systeem in uw administratie. Ook de papierbak staat naast de la voor overbodige papieren. Dan kunnen we ook beoordelen of alle uitgaven die u doet voor u van belang zijn. Hebt u bijvoorbeeld geen dubbele verzekering, of is het verstandig naar een nieuwe, andere verzekeraar te zoeken? Zijn er zaken waar u totaal geen binding meer mee heeft, of waar u te weinig voor geleverd krijgt?
Het kan het zo zijn dat een van uw naasten helaas niet meer goed in staat is om al deze zaken te regelen. In dit soort situaties kan ik, als Financieel Adviseur, bijspringen.